Ga naar de inhoud
Menu
  • Industrieterrein Bargermeer IV
  • Phileas Foggstraat 124
  • 7825 AM Emmen

DNN en IKO Atelia

DNN in samenwerking met IKO Atelia

Vanaf 2023 voeren wij standaard de IKO Atelia – een serie dakbedekkingsproducten welke mede is samengesteld uit gerecyclede inhoud, op dit moment bedraagt deze content 20%, de verwachting én doelstelling is om dit 2028 al voor 80 – 100% met gerecyclede grondstoffen te produceren.

DNN Groep BV heeft bewust voor samenwerking gekozen met IKO als fabrikant die, net als wij, vanuit strategisch oogpunt met visie om voorop te lopen met deze circulaire ontwikkelingen.

Met energiezuinige en verantwoorde dakproducten en daksystemen helpen wij onze klanten invulling te geven aan de steeds strengere eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaam bouwen.

Circulariteit

Duurzaamheid en circulariteit zijn begrippen die al in onze dagelijkse gedachten speelden toen ze nog niet zo actueel waren. We werken uitsluitend met duurzame en hoogwaardige materialen want de producten van nu zijn de grondstoffen voor later. Circulariteit gaat uit behoud van grondstoffen en het beperken van klimaatverandering en wij zijn ons ervan bewust dat we daar aan moeten bijdragen.

De 4 Circulaire IKO principes

  1. Circulair Systeemontwerp
  2. Circulair Productdesign
  3. Maximale Levensduur
  4. De IKO Garantie

Lees meer over de IKO principes op atelia.iko.com

Duurzaamheid

De opdracht die we onszelf geven om op een verstandige manier om te gaan met de grondstoffen die de wereld biedt heeft ons doen kiezen voor betrouwbare en duurzame materialen. Het is van belang om als ‘dakbouwer’ te innoveren, niet met de gedachte om te veranderen omdat het past in de moderne tijd maar door echt te kijken naar slimmer en beter bouwen.
Met als uitgangspunt een hoge levensduurverwachting sluiten onze werkzaamheden naadloos aan op een duurzame en ecologische principes van circulair bouwen.

Meer informatie

Wil jij meer te weten komen over onze samenwerking met IKO Atelia en hoe de duurzame producten meehelpen met het behalen van jou doelstellingen? Bekijk de voordelen op de website of neem contact met ons op en ga met ons in gesprek!