Ga naar de inhoud
Menu
  • Industrieterrein Bargermeer IV
  • Phileas Foggstraat 124
  • 7825 AM Emmen

Onze thema’s

De DNN-Groep is een professionele en innovatieve dakdekkersorganisatie waarin meer dan 60 vakmensen dag en nacht voor u klaar staan.

Duurzaamheid

Blijven innoveren

De grondstoffen en materialen die worden gebruikt en verwerkt in dakbedekkingsproducten komen van over de gehele wereld, zo komt bitumen bijvoorbeeld vanuit Zuid-Amerika naar Europa en komt de grondstof MDI voor PIR-isolatie niet alleen uit Duitsland, maar tevens vanuit China hier naar toe.

De opdracht die we onszelf geven om op een verstandige manier om te gaan met de grondstoffen die het ons biedt, heeft ons doen kiezen voor betrouwbare en duurzame materialen. Het toepassen van gerecyclede content wordt derhalve steeds belangrijker.

Het is van belang om als ‘dakbouwer’ te innoveren, niet met de gedachte om te veranderen omdat het past in de moderne tijd maar door echt te kijken naar slimmer en beter bouwen.
Met als uitgangspunt een hoge levensduurverwachting sluiten onze werkzaamheden naadloos aan op een duurzame en ecologische principes van circulair bouwen.

DNN Groep is voor Roosdom Tijhuis de jarenlange partner op het gebied van daken. Door een gezamenlijke innovatieve mindset, zijn er prefab oplossingen ontwikkeld die door Roosdom Tijhuis breed worden ingezet. Korte lijnen, afspraken nakomen en deskundigheid zorgt ervoor dat zij onze partner zijn in daken!

 

– Bjorn Beldman, Inkoop/Bedrijfsbureau

Samen bouwen aan een innovatieve een duurzame toekomst

Ons doen en denken staat in het teken van innovatieve daken. Op ieder gebied zijn wij continue bezig om naar verbeteringen te kijken en van daaruit te schakelen naar de praktische invulling ervan.
Of dit nu op persoonlijke vlak ligt met scholing en/of bijscholing, nieuwe producten die een andere verwerking vereisen of een verbetering doorvoeren die ten goede komt aan het bouwproces.
De dakenbranche staat qua ontwikkelingen gelukkig niet stil, fabrikanten spelen ook op de ontwikkelingen in en we gaan gezamenlijk op naar een duurzame en circulaire toekomst.
DNN is hier al mee bezig, en wil zelfs aanjager zijn om ons mooie vak naar een hoger niveau te brengen.

Met vele honderdduizenden vierkante meters dakervaring zijn wij onze opdrachtgevers graag van dienst met het ontwerpen, vervaardigen, beveiligen, verduurzamen en beheren van platte daken.