Ga naar de inhoud
Menu
  • Industrieterrein Bargermeer IV
  • Phileas Foggstraat 124
  • 7825 AM Emmen

Over ons

DNN Groep – professionele meedenkers en snelle schakelaars, een jong en energiek team met drie generaties bouwervaring.

Partner in daken

Ons bedrijf heeft inmiddels circa 60 personeelsleden en een historie van meer dan 45 jaar. Bij een groot deel van onze klanten komen wij al decennia over de vloer en op het dak. Andere partijen hebben we in de afgelopen jaren mogen toevoegen, waarbij onze nadruk en uitgangspunt ligt op partnership en ketensamenwerking. Met de juiste mix van goede opdrachtgevers, vakmensen en topmateriaal zijn wij dagelijks bezig ons bedrijf toekomstbestendig te maken.

Ons doel is niet alleen het leveren van goed advies en kwalitatief duurzame daken. Een tevreden relatie heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij zijn graag uw partner in daken, waarmee wij u jarenlang met kennis en advies bijstaan.

 

Wij denken en doen in innovatieve daken

Onze prefab Solvena dakelementen is ondertussen al een begrip in bouwend Nederland.
Wij mogen de beste woningbouwers tot onze klantengroep rekenen, dit zegt veel over ons systeem, de kwaliteit en onze betrouwbaarheid, hier zijn wij dan ook erg trots en zuinig op.
Deze innovatieve daken hebben wij samen met ketenpartner Roosdom Tijhuis ontwikkeld, en zijn inmiddels vast onderdeel geworden in het bouwproces door beter, sneller en slimmer te bouwen.

Onze nieuwe Solvena Green combineert een prefab dakelement met toepassing van sedum-cassettes, zo dragen wij steeds meer bij aan een letterlijk groenere wereld, ontwikkelingen die wij graag oppakken én uitvoeren.
En met onze Drentse nuchterheid weten wij deze theoretische wensen altijd weer tot een praktische uitvoering te brengen.

Kennis, kunde, know-how, vakmanschap en ondernemerschap – de onderscheidende eigenschappen van DNN.

Werken met topklasse materialen

DNN streeft naar perfectie.
Daarin willen wij dat onze vakmensen goed geschoold zijn en de beste prestaties kunnen leveren, hier zijn A-klasse materialen vereist en ook hierin doen wij géén concessies. Fabrikanten die vooruitstrevend, innovatief, kwalitatief en betrouwbaar zijn, hebben DNN aan hun zijde voor een langdurige samenwerking. Het hebben van een goede en gezonde verstandhouding en relatie valt volgens onze visie zeker onder duurzaamheid, wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie altijd een beter eindresultaat tot gevolg heeft.

Verantwoord ondernemen staat bij DNN hoog in het vaandel

We verbinden ons graag met de lokale samenleving door initiatieven vanuit de bevolking en het verenigingsleven te ondersteunen met de inzet van mensen en middelen. En of dit nu een bijdrage is aan het Maggie’s Center Groningen (een opvanghuis voor kankerpatienten en naasten), het participeren aan het Koplopersproject Drenthe (toekomstbestendig ondernemen), het uitsluitend verwerken van een bitumineus dakbedekkingssysteem met gerecyclede content (IKO Atelia serie), of een bingo-middag voor de bewoners van het plaatselijke zorgcentrum na afronding van een omvangrijk project, het staat bij ons gewoon op de werkplanning.