Ga naar de inhoud
Menu
  • Industrieterrein Bargermeer IV
  • Phileas Foggstraat 124
  • 7825 AM Emmen

DNN Groep zet dakdekkersbedrijf voort met derde generatie

DNN Groep zet dakdekkersbedrijf voort met derde generatie

Met ingang van 14 oktober 2019 heeft de DNN Groep twee nieuwe grootaandeelhouders. Martijn en Jeroen Kerkdijk nemen de stap naar het directieschap terwijl Gerrit en Herman Kerkdijk kiezen voor een treetje lager op de ladder. Zo blijft het al meer dan 30 jaar oude bedrijf een familiebedrijf. De afgelopen jaren hebben de junioren Kerkdijk ter voorbereiding alle facetten van het vak en het bedrijf stap voor stap ervaren. Met steun van een hecht team van zeer betrokken medewerkers kijkt de onderneming vol vertrouwen uit naar een succesvolle voortzetting.

Duurzame dakbedekkingssystemen

Sinds de oprichting in 1986 is DNN gespecialiseerd in het aanbrengen van duurzame dakbedekkingsystemen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De DNN-Groep is een professionele en innovatieve dakdekkersorganisatie waarin meer dan veertig gekwalificeerde vakmensen werkzaam zijn. Met jarenlange ervaring en specialistische know-how in de dak- en bouwbranche is DNN een betrouwbare partner in nieuwbouw en renovatiewerk. Het bedrijf heeft zich daarnaast ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende en innoverende bedrijven op het gebied van daken en gevels in Nederland. Bij alle onderdelen van DNN wordt gewerkt vanuit een sterk familieverband waar goede samenwerking en dito eindresultaat hoog in het vaandel staan!

Betrokken

Zowel Gerrit als Herman Kerkdijk blijven nauw betrokken bij de organisatie en zullen ook voor klanten en leveranciers nog veelvuldig in zicht blijven. Op de vraag of beide senioren nu gaan genieten van een welverdiend pensioen is het antwoord stellig maar met een knipoog: “Nee, we zijn nog veel te betrokken en vol met ideeën voor de toekomst! Martijn en Jeroen zoeken het nu hogerop en wij houden de ladder op de grond nog even stevig vast!”.