Ga naar de inhoud
Menu
  • Industrieterrein Bargermeer IV
  • Phileas Foggstraat 124
  • 7825 AM Emmen

Solvena blijft doorgroeien

Nijhuis Bouw kiest voor Solvena

Nijhuis bouw BV is één van de grootste woningbouwers van Nederland. Een Bouwer die gaat voor kwaliteit en continue bezig is met het zoeken naar verbeteringen, optimalisatie en minder faalkosten op de bouwplaats.

Niet voor niets zijn wij als DNN Groep met Nijhuis in gesprek gekomen en hebben gezamenlijk gekeken naar mogelijkheden om onze prefab Solvena dak-elementen te kunnen afstemmen en implementeren in de Nijhuis-detaillering. En dat is succesvol verlopen !
Of het nu aanbouwen, uitbouwen, erkers en/of garage-daken zijn, het denken in prefab zet beide partijen een stap vooruit.
Kortere doorlooptijden, het direct wind- & waterdicht zijn, onafhankelijk van de weersomstandigheden het direct dóór kunnen bouwen en het fabriceren van de daken in de ideale omstandigheden, zorgt voor een win-win situatie die het kwaliteitsniveau van het bouwen alleen maar versterkt.

Daarom zijn wij zeer trots op dit resultaat en we verwelkomen per 1 mei jl. Nijhuis Bouw als Jaarcontractant voor onze daken.

Uiteraard is Nijhuis Bouw géén onbekende partij voor ons, ook op het gebied van nieuwbouw en renovatie realiseren wij samen goede projecten, welke wij zeker via de zakelijke media de revue laten passeren.